Cms blok 1

Home > Cms blok 1 >

DECOFIS, deskundig advies in accountancy en belastingen

Na een jarenlange ervaring als accountant in één van de big 4 en als financieel directeur bij een KMO richtte Philippe De Coen in januari 1998 "Decofis Accountants & Belastingconsulenten" op. Het kantoor vestigde uiteindelijk zijn kantoren in het centrum van Dendermonde.

Decofis Accountants & Belastingconsulenten is intussen uitgegroeid tot een middelgroot kantoor voor Accounting, Fiscaliteit, Family Office, Management Consulting en Financieel Interim Management.
 

 

 

Tot onze klanten behoren zowel éénmanszaken, vrije beroepen, KMO's en grote ondernemingen met zowel lokale als internationale dimensies. 


Onze jarenlange ervaring en goed opgeleid personeel zijn hierbij onze belangrijkste troeven. Elk dossier wordt opgevolgd door goed opgeleide consultants waarbij kruiscontrole door accountancy en fiscale consultants één van de belangrijkste troeven zijn.

 

 

 

Dankzij de inspanningen van ons team, kan u als klant steeds rekenen op een professioneel en actueel totaal advies, gaande van boekhouding, financieel- tot fiscaal advies, volledig op maat van uw onderneming.

Retour

Remplissez vos coordonnées ici et nous vous contacterons dès que possible.

* Champs obligatoires